Putovanja

CIJELA KLINIKA ŠOKIRANA! EVO ŠTA JE KOSTA RADIO U 3 UJUTRU: Postupak dječaka-ubice zaledio je krv u žilama zaposlenima u bolnici!

Dječak-ubica, Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja počinio masakr u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” kada je usmrtio devet učenika i radnika obezbjeđenja Dragana Vlahovića, nakon zločina smješten je u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Kako portal Republika.rs nezvanično saznaje, zaposleni u bolnici su šokirani njegovim ponašanjem, a naročito onim noću.

Naime, kako nezvanično saznaje pomenuti portal, Kosta vrlo često ne može da spava noću, te su dežurni zaposleni na mukama.

499408-kosta-kecmanovicpalata-pravde-f

– Njegova energija je neverovatna. Noćas je u tri ustao i pored dobijene terapije bio budan. Nije mirovao ni sekunde u tim časovima. Dečak je u tri ujutru ustao iz kreveta i počeo žurno da šeta po sobi. To je trajalo i trajalo. Nije pravio druge probleme, pa nismo moda ga obuzdavamo, ali svaki predlog da legne i pokuša da zaspi je odbijao – kaže izvor iz klinike u kojoj se radi vještačenje Koste.

Kako smo i ranije pisali, dječaka-ubicu je jako teško smiriti. Naime, daju mu se i duple doze sedativa, ali vrlo često ni na njih ne reaguje.

– Otkako je došao, pokušavamo da ga održavamo u mirnom stanju, međutim to nije  uvek moguće. Da bi ga smirili ponekada su potrebne i veće doze lekova koji su mu prepisani – navodi izvor.

531159-kosta-kecmanovic-f

Dežurni ljekari i ostalo medicinsko osoblje naročite probleme imaju noću kada bi dječak trebalo da spava. On vrlo često ne može uopšte da zaspi.

– Kada i zaspi, to jako kratko traje. Dežurni su šokirani jer ne mogu da veruju da Kosta šeta po sobi kao duh – zaključuje izvor.

Da podsjetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 upao u OŠ “Vladislav Ribnikar” i sa vrata otvorio vatru. On je u holu upucao i usmrtio Dragana Vlahovića i tri djevojčice.

Krvavi pir je nastavio u kabinetu za istoriju, kada je ubio šest učenika, a petoro i nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović ranio.

3447152-kosta-3-ff

Da je pripremao ovaj zločin ustanovilo se i prilikom hapšenja jer je dječak ubica policiju dočekao u dvorištu škole sa odmaknutim oružjem i izvađenim šaržerom iz pištolja kako ne bi imali razloga da pucaju u njega. Time se vidjelo da je istraživao zakon i protokole.

Prilikom prvih rezultata istrage došlo se i do spiska za odstrel koji je dječak imao kod sebe.

Nakon saslušanja Kosta Kecmanović je smješten u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu gdje se nalazi i danas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *