Putovanja

„Nikad Više Zvezde Granda“ Zašto Je Abida Milkunić Napustila Takmičenje? OTKRIVENI DETALJI KOJE NISMO ZNALI

U prošloj emisiji „Zvezda Granda“ Abida Milkunić napustila je takmičenje, nakon čega je Saša Popović ostao šokiran i potvrdio da mu se ovakav slučaj u dosadašnjoj karijeri nikad nije desio.

Naime, Abida je u takmičenju dobila 4 glasa i završila je u baražu. Međutim, kada je trebalo da nastupi, odustala je samoinicijativno, što je i Popovića zateklo.

-Samo imamo jedan slučaj koji mi se nikada do sad nije desio u „Zvezdama Granda“, a to je da je jedna takmičarka otišla. Napustila je takmičenje, otišla je i nije obrazložila zašto i kako. U pitanju je Abida Milkunić, prema tome ona više nikada neće moći da se takmiči u „Zvezdama Granda“.

Zašto je Abida Milkunić napustila takmičenje?

Na početku ove sezone Abida je otkrila da se dvoumila da li se ponovo pojavi u takmičenju i priznala šta je presudilo da donese odluku.

–Iskreno nisam htela da se vratim, razmišljala sam nekih mesec dana. Ali ajde, to je dobra reklama! Bila sam već dva puta u „Zvezdama Granda“ i rekla sam sebi da neću više nikada. Nekako sam mislila da nema potrebe. Međutim, s obzirom da sam dobila poziv pristala sam, eto još ovaj put – priznala je Abida za Grand i dotakla se svoje kilaže koja je bila na meti kritika članova žirija.

-Mislim da ne treba da smršam, dobro, možda malo (smeh)! Mada sve je to super, ja sam sebi top- rekla je Abida koja je tokom takmičenja promijenila tri mentora.

Iako bi neki rekli da je treća sreća, u njenom slučaju nije bilo tako.

-Bila sam u timu kod Ane Bekute, ali me je Viki sad htela, ne znam ni ja tačno, uglavnom sad sam kod nje. Verujem da ćemo se uklopiti jer je ona neko ko se posvećuje svojim kandidatima- istakla je početkom sezone, a kakva su joj bila očekivanja, pogledajte u intervjuu ispod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *